Fastighetsskötsel Stockholm - Teknisk förvaltning Stockholm
317
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-317,page-child,parent-pageid-271,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

VAD VI GÖR

När vi startade 2006 bestämde vi att vi skulle erbjuda både teknisk och ekonomisk service. Vi tänker att det är en fördel för våra kunder att ha en leverantör som tar ett helhetsgrepp. Då kan vi lära oss hur varje kund fungerar och vi får bra koll på hur vi kan hjälpa enskilda medlemmar och föreningen som helhet.

Vi sköter ekonomin och bemannar fastighetsskötsel med egen personal. Vi har lokala förvaltningskontor, så att vi kommer nära våra kunder. De leds av förvaltare som jobbar med det IT-stöd vi har lagt massor med krut på att förfina, så de är effektiva och enkla att använda både för dig och våra medarbetare.

Vi har en stabil och effektiv ekonomisk förvaltning. Mycket sker i molnet, så det är lätt för våra kunder att komma åt alla handlingar, men många vill ha en hög personlig servicenivå, vilket vi tycker är viktigt att kunna leverera, eftersom många styrelseledamöter är trängda mellan jobb och barn och allt som snurrar på i livet för oss. Vi utvecklar vår controllertjänst, som hjälper våra kunder att hitta smartare lösningar i sin förvaltning.

Grunden för vår tekniska förvaltning är underhållsplanen som vi har förfinat de senaste åren. Boverket rekommenderar en 30-årig plan. Vi brukar komplettera med en 5-årig plan, för finplanering av behoven de närmaste åren. Vi har dessutom med en genomgång av hur detta påverkar föreningens årsavgiftsutveckling, finansiering och avskrivningsplan.

I vår medlemsservice hälsar vi nya medlemmar välkomna, hjälper till med renoverings och -trivselregler och hantverkstjänster och våra fastighetstekniker ronderar fastigheterna och hanterar mindre servicejobb och tar in andra hantverkare där det behövs, och vi gör även energiutredningar, både för att spara pengar och miljö.

Copyright 2017 © DELAGOTT FÖRVALTNING
Runebergsgatan 7, 114 29 Stockholm  
Tfn: 08 33 12 10 – kundtjanst@delagott.se