Om oss | Ekonomisk förvaltnings Stockholm
271
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-271,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

OM OSS

Vi delar på det goda arbetet; att underhålla och administrera bostäder. Det är därför vi heter Delagott. Vi delar på det goda arbetet med styrelser och medlemmar, hantverkare och andra konsulter.

2006 startade jag Delagott när vi blev ombedda att sköta ekonomi och teknik åt en bostadsrättsförening. Sedan dess har ett 80-tal bostadsrättsföreningar och privatägda hyreshus skrivit årsavtal med oss.

För vår ekonomiska förvaltning är det jätteviktigt att ha personlig kontakt med nyckelpersonerna i styrelserna. Och vi har utvecklat en superbra Delagottportal där både styrelser, men även hyresgäster och medlemmar, kan hålla koll, med datorn eller surfplattan.

För vår tekniska förvaltning är energi och underhållsplaner en specialitet som vi har förfinat. Vi tycker också att det är en fördel att vi har ett gäng bra fastighetstekniker anställda som sköter om våra kunders fastigheter.

Vi servar boende och styrelser med alla möjliga tekniska och ekonomiska som uppstår när man är fastighetsägare.

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vi är stolta över att också själva vara ett stabilt, tryggt välskött ekonomiskt företag med AA-rating och hög kreditvärdighet.

Sedan 2012 startar vi upp nya lokala, förvaltningskontor om vi blir kontaktade av förvaltare som vill jobba med oss och vårt koncept. Om det verkar intressant, kontakta oss och läs gärna vår info:
» UPPSTARTAVDELAGOTT.pdf

Välkommen till oss på Delagott!

MATS FROSTEMAN, VD

PS. Vi träffar förstås gärna styrelser som tror att deras förvaltningsservice kan bli ännu bättre.
Skicka en intresseanmälan genom att » KLICKA HÄR

Reco: senaste omdömen

Copyright 2017 © DELAGOTT FÖRVALTNING
Runebergsgatan 7, 114 29 Stockholm  
Tfn: 08 33 12 10 – kundtjanst@delagott.se